OVER MIJ

OSCAR SIEMELINK

Oscar wordt gekenmerkt door daadkracht en ervaring. Al  30  jaar is Oscar een stabiel aanspreekpunt voor zijn vaste klantengroep. Bedrijven en particulieren vinden in hem een krachtige bondgenoot en prettige sparringpartner. Door de jaren heen heeft Oscar zich intensief beziggehouden met vrijwel alle facetten van de advocatuur, maar de nadruk is gaandeweg komen te liggen op het arbeidsrecht. Zijn brede achtergrond maakt dat Oscar met zelfvertrouwen en zonder tunnelvisie optreedt als advocaat.

Vanuit een sterk ontwikkeld analytisch gevoel en een ruime dossierervaring komt Oscar direct tot de kern van het juridische probleem en is hij in staat de oplossing op een heldere manier te presenteren. Overbodige opsmuk is hem vreemd, lange memo’s probeert hij liefst te vermijden.

Zowel werkgevers als werknemers weten zich bij hem verzekerd van een optimale dienstverlening en een focus op het aangaan van een langetermijnrelatie.

De specialistenopleiding Grotius Arbeidsrecht heeft Oscar succesvol doorlopen. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Oscar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende (hoofd)rechtsgebied geregistreerd: arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde hoofdrechtsgebied.